Najnovije

Ristić osumnjičen za ukupno 15 krivičnih dela i teško ubistvo

KOSOVSKA MITROVICA - Bivši predsednik opštine Zubin Potok Slaviša Ristić osumnjičen je za ukupno 15 krivičnih dela, među kojima je i teško ubistvo, a Euleksov sudija izrekao mu je meru obaveznog javljanja policiji, zabranu prilaska svedocima i biće mu oduzet pasoš.
Slaviša Ristić (Foto: JuTjub)

Slaviša Ristić (Foto: JuTjub)

Ovo je agenciji Tanjug rekao Ristićev branilac, advokat LJubomir Pantović, istakavši da se bivši predsednik opštine Zubin Potok dobrovoljno odazvao pozivu suda i da je današnje saslušanje u Kosovskoj Mitrovici trajalo oko šest sati. Pantović je kazao da je Ristić osumnjičen za 15 krivičnih dela, među kojima je i ubistvo kosovskog policajca Envera Zumberija, koje se dogodilo 26. jula 2011. godine prilikom pokušaja specijalnih jedinica Kosovske policije da zauzmu prelaz Brnjak na krajnjem severu Kosova.
Pročitajte još:Ratko Mladić izbačen iz sudnice
Međunarodni tužilac zatražio je da se Ristiću odredi kući pritvor, ali je sudija odbio taj predlog, tako da Ristić ima obavezu da se dva puta sedmično javlja policiji, da preda pasoš i izrečena mu je mera zabrane približavanja svedocima, kazao je Pantović. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA