Najnovije

NEVEROVATNO: Komandant Motorala se sreo oči u oči sa ukrajinskim "Kiborzima" (VIDEO)

DONJECK - Legendarni komandant iz Novorusije, neustrašivi Motorola, sreo se oči u oči sa najokorelijim ukrajinskim borcima, braniocima Donjeckog aerodroma koji su poznati kao "Kiborzi". Najhrabriji borci Ukrajine koji mesecima, potpuno okruženi, odolevaju snagama Novorusije zaslužili su poštovanje čak i ljutog protivnika Motorole.
Motorola i Maršal (Foto: Jutjub)

Motorola i Maršal (Foto: Jutjub)

Preksinoć je preko humanitarnog koridora koji su tokom primirja omogućili borci Novorusije, u tri kamiona sa belim zastavama, pedesetak "Kiborga" napustilo novi terminal Donjeckog aerodroma. Dok su čekali na kontrolnom punktu njima je prišao Motorola. "Da li me znate?", pitao ih je Motorola, ali ga vojnici nisu prepoznali. Kada se predstavio Ukrajinci su mu se obradovali kao da nisu ogorčeni neprijatelji, a onda je usledio prijateljski razgovor. Motorola se sreo oči u oči i sa konadantom "Kiborga" poznatim pod ratnim imenom Maršal. Ovaj neverovatni susret je snimila kamera ruske televizije Lajfnjuz. Na snimku se vidi da je Motorola ponovo ranjen u ruku koja mu je zavijena.
Pročitajte još:  Šešelj nastavlja sa provokacijama preko TviteraŠvedski vojni rezervisti se spremaju za rat sa Rusijom!?Evo kako je Srbima podmetnuta latinica!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA