Najnovije

O sistemu kvaliteta kao uslovu za uspešno poslovanje i konkurentnost (VIDEO)

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije u saradnji sa Visokom školom za ekonomiju i preduzetništvo iz Beograda i Visokom poslovnom školom strukovnih studija prof. dr Radomir Bojković iz Kruševca, organizovala je na Kopaoniku stručno naučni skup "Sistem kvaliteta, uslov za uspešno poslovanje i konkurentnost".
Skup je održan na Kopaoniku (Foto: Jutjub)

Skup je održan na Kopaoniku (Foto: Jutjub)

Skup je pod pokroviteljstvom državne uprave i lokane samouprave, a u radu je učestvovala potpredsednica Vlade i ministarka Kori Udovički. U okviru drugog međunarodnog i šesnaetog nacionalnoh skupa, koji se bavi standardizacijom organizovan je i okrugli sto Menadžment kvaliteta kao alat za reformu javne uprave orijentiosan na zadovoljenje zahteva i očekivanja građana i privrede. Na strategiju reforme javne uprave ukazala je moderator okruglog stola državni sekretar u Ministarstvu lokalne samouprave i državne uprave Vidosava DŽagić. Učešće u radu trodnevnog naučnog skupa uzelo je oko stotinu naučnih radnika iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Rusije. Ovom prilikom potpisan je sporazum o saradnji 12 zemalja srednje i jugoistočne Evrope.
Pročitajte još: Rough Guides: Beograd među top 10 gradova sveta za 2015. godinuPREOKRET: Ruski gas nema alternativu – Merkelova ipak želi „Južni tok“!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA