Најновије

О систему квалитета као услову за успешно пословање и конкурентност (ВИДЕО)

Асоцијација за квалитет и стандардизацију Србије у сарадњи са Високом школом за економију и предузетништво из Београда и Високом пословном школом струковних студија проф. др Радомир Бојковић из Крушевца, организовала је на Копаонику стручно научни скуп "Систем квалитета, услов за успешно пословање и конкурентност".
Скуп је одржан на Копаонику (Фото: Јутјуб)

Скуп је одржан на Копаонику (Фото: Јутјуб)

Скуп је под покровитељством државне управе и локане самоуправе, а у раду је учествовала потпредседница Владе и министарка Кори Удовички. У оквиру другог међународног и шеснаетог националнох скупа, који се бави стандардизацијом организован је и округли сто Менаџмент квалитета као алат за реформу јавне управе оријентиосан на задовољење захтева и очекивања грађана и привреде. На стратегију реформе јавне управе указала је модератор округлог стола државни секретар у Министарству локалне самоуправе и државне управе Видосава Џагић. Учешће у раду тродневног научног скупа узело је око стотину научних радника из Србије, Црне Горе, Хрватске и Русије. Овом приликом потписан је споразум о сарадњи 12 земаља средње и југоисточне Европе.
Прочитајте још: Rough Guides: Београд међу топ 10 градова света за 2015. годинуПРЕОКРЕТ: Руски гас нема алтернативу – Меркелова ипак жели „Јужни ток“!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА