Najnovije

Šešelj: Nikolić šepa, neka se seti Titovih i Đinđićevih problema pred smrt

BEOGRAD- Tomislav Nikolić je počeo da šepa, a ako ga neko od vas vidi ovih dana, recite mu da su Tito i Đinđić pred smrt imali problema sa nogom. Ovim tvitom lider SRS Vojilav Šešelj obratio se svojim pratiocima na društvenoj mreži Tviter, aludirajući na to da su i nekadašnji predsednik SFRJ Josip Broz Tito i bivši premijer Zoran Đinđić pred smrt šepali. Šešelj je svojim tvitom aludirao na Nikolićev govor iz 2003. gde poručuje Đinđiću da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom. 
Šešelj (Foto: JuTjub)

Šešelj (Foto: JuTjub)

U SRS je potvrđeno da se radi o autentičnom tviter nalogu Vojislava Šešelja. Ovaj tvit je imao i nekolicinu komentara, od kojih su neki bili ohrabrujući i odobravajući, dok su pojedinci osudili ove, u najmanju ruku, neumesne reči. - Ovakav sadržaj je u režimu političkih pretnji. Takođe, možda u ovome Šešelj vidi način da dođe do publiciteta - kaže Stojiljković. On navodi da ovakva izjava govori i o tome da se Šešelj u međuvremenu nije promenio, već da se vratio svojoj staroj praksi. Predsednik SRS  je svojim tvitom aludirao na Nikolićevu izjavu koja je bila upućena Đinđiću 2003. godine. Politički analitičar Dragoljub Anđelković kaže da su ovakve stvari za osudu, bez obzira na to što se uklapaju u Šešeljev stil. On ističe da ovakve izjave nisu iznenađenje od Šešelja, od koga se ne može očekivati da posle toliko godina provedenih u Hagu naprasno postane drugačiji.
Pročitajte još:DS: Naprednjak fizički napao odbornika DS u TiteluVlada Srbije želi dalje pregovore sa Prištinom
- Ovo izlazi iz svih okvira političke kulture i normalnog političkog ponašanja. Srbija je za sve te godine koliko je on bio u Hagu kao društvo ipak evoluirala, a on je taj period propustio - kaže Anđelković. Izvor: Blic, Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA