Najnovije

(VIDEO) Ruska zima: Snežna oluja u Moskvi

MOSKVA - Moskvu je danas pogodila snežna oluja koja je paralisala saobraćaj u ruskoj prestonici i dovela do otkazivanja više od 150 letova.
Jake snežne padavine u Moskvi (Foto: JuTjub printskrin)

Jake snežne padavine u Moskvi (Foto: JuTjub printskrin)

Nijedan od tri moskovska aerodroma nije zatvoren, ali su na svima zabeležena kašnjenja. Kako je prenela agencija AP, na aerodromu Domodedovo, južno od Moskve, otkazao je više od 100 letova. Ruska meteorološka služba je saopštila da se očekuje da će za samo jedan dan u Moskvi pasti nešto više od 10 centimetara snega. Služba za praćenje saobraćaja Jandeks je navela da je u rano prepodne na ulicama Moskve saobraćajna gužva kakva se inače godišnje stvara samo povremeno tokom saobraćajnog špica. Da je velika gužva u saobraćaju potvrdio je i ruski premijer Dmitrij Medvedev koji je rekao da je zbog toga nekoliko ministara kasnilo na poslednju sednicu vlade ove godine. Za razliku od nekih zapadnoevropskih prestonica, snžne oluje u Moskvi skoro nikad ne poremete funkcionisanje javnog prevoza niti dovedu do zatvaranja vazduhoplovnog saobraćaja.
Pročitajte još:20 indijanskih pravila koja će vam promeniti život (VIDEO) Iz furgona ispalo skoro 2 miliona dolara, ljudi se grabili za šake pune novčanica!
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA