Najnovije

Miu Borisavljević bivši dečko pretukao nasred ulice!

BEOGRAD - Pevačica Mia Borisavljević trenutno prolazi kroz veoma težak životni period jer je, nažalost, pre 10 dana na svojoj koži osetila šta znači biti žrtva nasilja.
Jutjub

Jutjub

Naime, Nikola Minić, bivši momak Borisvaljevićeve, pratio ju je kolima do njene zgrade na Vidikovcu i tom prilikom upao u njen automobil, u trenutku parkiranja, i iz sve snage je udarao po glavi. - Mia i Nikola su svoju ljubavnu romansu prekinuli pre nekoliko meseci, međutim, Minić je očigledno imao neki problem u svojoj glavi, te je pevačicu, koliko sam upućen, pratio nedeljama unazad. Nisu oni imali nikakav sukob, pa ni samoj Miji nije jasno zbog čega ju je napao. Te večeri primetila ga je iza sebe tokom celog puta kada se vraćala kući, i u trenutku kada se parkirala ispred zgrade, on je nasilnički otvorio vrata od njenog automobila. Ušao je unutra i iz sve snage počeo da je udara po glavi. Mia nije znala šta ju je snašlo, ali nakon što je on napustio automobil, ona je odmah zaključala vozilo i okrenula policiju - priča  dobro obavešten izvor, i dodaje kako su nadležni organi munjevitom brzinom došli na lice mesta.
Pročitajte još:

(FOTO 18+) Gola manekenka masturbira u fotelji i reklamira farmerke!

Stanija – tri selfija u tri sekunde!

- Pevačica je bila preplašena, ali dovoljno hrabra da bivšeg momka, koji važi za neku gradsku facu, prijavi policiji i stane na put takvom maltretiranju. Ispričala im je sve što se desilo, ali nije odmah tražila lekarsku pomoć već je sutradan otišla na detaljan pregled kako bi imala dokaz o povredama. Nakon što je napravljen zapisnik, Mia je pozvana na razgovor u policijsku stanicu, gde je ispričala i kakva ranija iskustva ima sa Nikolom. Ona će Minića krivično goniti jer ne želi da dopusti da ovakav čin prođe nekažnjeno. Inače, istog dana je unajmila privatno obezbeđenje koje je sa njom svake sekunde, 24 sata dnevno, kako slučajno njenom bivšem ne bi palo na pamet da joj priđe - dodaje izvor. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA