Najnovije

Ceca otkrila kakav će donji veš nositi u novogodišnjoj noći!

BEOGRAD - Jedna od najvećih zvezda na Balkanu Svetlana Ceca Ražnatović novogodišnju noć će provesti radno u Beogradu. Za razliku od ranijih godina, pevaće za posetioce jedne hale na Novom Beogradu.
Crveno na radost: Ceca ( JuTjub skrinšot)

Crveno na radost: Ceca ( JuTjub skrinšot)

- Kod mene ne postoji ograničeno vreme za svirku. Pevaću do kada publika bude želela. Na mojim koncertima je veselo i moji fanovi znaju šta mogu da očekuju. Ne smeta mi ni kad pevam na nekom trgu, jer se lako zagrejem - kaže Ceca. Pevačica će najverovatnije 31. decembra ostati bez podrške iz publike sina Veljka i ćerke Anastasije. - Nije mi žao što neću biti kod kuće pored kamina. Radim posao koji volim i koji me ispunjava. Biću u svom gradu okružena prijateljima. Moja deca imaju svoje društvo i organizaciju. I ja sam volela u njihovim godinama da budem sa svojim prijateljima. Dan pred koncert Ceca će provesti u spremanju za druženje s publikom, a još nema predstavu koga će prvog poljubiti u 2015. - Ko pre devojci, njegova devojka - iskrena je pevačica. - Imam jednu želju, ali vam je neću reći. U prošloj godini sam poželela po jednu želju za Novu godinu, Božić i Uskrs, i svaka se ispunila. Ne verujem u Deda Mraza, već samo u sebe. Novčanik je i dalje kod mene - kaže folk diva.
Pročitajte još:

(18 +) Pevačica objavila vulgarnu prepisku sa maloletnikom!

Ona ne veruje da će joj biti dobra godina ako bude nosila crveni veš. Nisam se nikad vodila time. Išlo mi je dobro i kad nisam nosila crveni veš. Možda vas i poslušam! Imala sam dobru godinu. Mogu da se pohvalim da sam imala veoma uspešnu turneju u poslednje dve godine - zaključuje Ražnatovićeva. Izvor. Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA