Najnovije

Partizan na pauzu sa 6 bodova ispred večitog rivala

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana posle preokreta pobedili su danas na svom terenu Borac iz Čačka sa 5:1 (1:1) u 15. kolu Superlige.
Fudbal (Foto: bubblews.com)

Fudbal (Foto: bubblews.com)

Crno-beli su do 12. pobede u šampionatu došli golovima Vladimira Volkova u 41, Petra Škuletića u 64. i 90, Andrije Živkovića u 67, Saše Ilića u 88, dok je strelac za goste bio Ivan Đoković u 19. minutu. Partizan je ranije obezbedio titulu jesenjeg prvaka, a na pauzu će otići sa šest bodova više u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu, koja je danas remizirala protiv Mladosti u Lučanima (1:1). Čačani nisu došli u Beograd da se brane, pretili su u nekoliko navrata i poveli golom Đokovića, koji se najbolje snašao posle kornera. Partizan je toga preuzeo inicijativu, ređale su se šanse pred golom golmana Petrića, ali je prvi strelac lige Škuletić nekoliko puta bio neprecizan. Crno-beli su došli do iznednačenja pred kraj prvog dela igre kada je Petar Grbić prošao po desnoj strani i uposlio Volkova u petercu Borca, kojem nije bilo teško da postigne gol.
Pročitajte još:

(VIDEO) Aca „Informacija“ u Dnevniku pomešao Zvezdu i Partizan!

Ekipa Marka Nikolića je u nastavku za samo tri minuta preokrenula rezultat. Škuletić je posle nekoliko promašaja pogodio, a već u sledećem napadu Živković je duplirao vođstvo. Partizan je završnici meča postigao još dva gola, kapiten Saša Ilić i Petar Škuletić postavili su konačan rezultat. Jesenji deo prvenstva zvanično se zatvara u sredu kada će se u odloženom meču sastati Voždovac i Novi Pazar, dok drugi deo sezone počinje 21. februara 2015. godine. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA