Najnovije

Portparol PTJ pozvao na batinanje Žena u crnom jer obeležavaju albanske žrtve?!

BEOGRAD - Portparol Protivterorističke jedinice MUP-a Radomir Počuča je na svom Fejsbuk nalogu pozvao na linč Žena u crnom, piše list Danas.
Radomir Počuča (foto Fejsbuk)

Radomir Počuča (foto Fejsbuk)

Naime, on je na svom Fejsbuk profilu na vest da Žene u crnom obeležavaju 15 godina od zločina nad albanskim civilima na Kosovu, pozvao navijače da se obračunaju s njima. "Mislim da ovo ne bi trebalo da se održi. Gospodo huligani, Delije, Grobari, Radovci, Firmaši, umesto da trošite pesnice između sebe , a veliki ste rodoljubi udružite se", napisao je Počuča i nastavio poziv na linč u vulgarnom tonu. Inače, Počuča je bio dugogodišnji novinar TV Pink da bi se nakon 20 godina vratio u MUP kao Portparol protivterorističke jedinice, zaključuje list Danas. Poruka na tom profilu na Fejsbuku je tokom jutra uklonjena. Osim nekoliko reakcija na društvenim mrežama, prvi koji se od zvaničnika oglasio povodom ovog slučaja je zaštitnik građana Saša Janković. On je rekao da očekuje od MUP-a da utvrdi autentičnost Fejsbuk naloga i inicira krivični i disciplinski postupak.  

MUP: Počuča će ostati bez ugovora

- Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) najoštrije osuđuje postupak portparola PTJ MUP-a Radomira Počuče koji je na svom Fejsbuk nalogu pozvao na linč Žena u crnom - izjavio je danas državni sekretar tog Ministarstva Vanja Vukić. Vukić je agenciji Beta rekao da Počuči ugovor o delu ističe u aprilu i da najverovatnije neće biti produžen. Izvor: Danas, Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA