Najnovije

SNP Naši poručili muslimanima: Ne mešajte nevine žrtve sa leševima Orićevih koljača

BEOGRAD - Srpski narodni pokret Naši je i ove godine obeležio 11. jul – Dan oslobođenja Srebrenice u cilju podsećanja javnosti na dan kada je vojska Republike Srpske izvojevala pobedu nad mudžahedinskim jedinicama Alije Izetbegovića i koljačkim odredima Nasera Orića, saopštio je ovaj pokret.
NAŠI protiv falsifikata (Foto: nasisrbija.org)

NAŠI protiv falsifikata (Foto: nasisrbija.org)

SNP Naši su ispisali niz novih grafita kao i proteklih godina u svrhu slanja poruke da obeležavanje ovog datuma na pravi način za srpski narod je veoma važno, jer smo svedoci da se iz godine u godinu sve više teži nametanju falsifikovane priče o Srebrenici kao genocidu od strane zapadnih sila koje žele da zataškaju stvarni genocid koji je sprovela NATO alijansa na ovim prostorima, kažu Naši.
Podsećamo da su upravo muslimani iz Srebrenice u više navrata priznali da je priča o Srebrenici jedan veliki falsifikat, te da je i niz međunarodnih stručnjaka iznelo dokaze o raznim falsifikovanjima činjenica vezanih za ratne događaje u Srebrenici, ali srpska marionetska vlast ne sme da iznese pred međunarodnu javnost ove stvari, iako je to njihova i zakonska i moralna dužnost, kaže se u saopštenju Naših.
SNP Naši poručuju srpskom narodu da su u laži kratke noge i da će istina na kraju pobediti, a muslimanskom narodu poručujemo da prestanu sramotiti i vređati svoje stvarne nevine žrtve kojih je sigurno bilo na svim stranama mešajući ih sa leševima u grobnici Naserovih koljača koji su počinili životinjsko-demonske zločine nad Srbima upravo u regionu oko Srebrenice, stoji u saopštenju ove organizacije. Pročitajte još:Tadićevi za Srebrenicu, a protiv Ratka Mladića! Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA