Najnovije

DS: Građani osećaju samo štetne mere i ništa osim toga

BEOGRAD - Demokratska stranka upitala je danas Srpsku naprednu stranku kako je moguće da su, kako tvrde u DS, jedine mere koje građani vide i osete "one od kojih imaju štete i koje podrazumevaju štednju na njima, dok troškovi države, deficit, javni dug i broj nezaposlenih nezadrživo rastu".
Demokratska stranka (DS logo)

Demokratska stranka (DS logo)

Demokrate su to saopštile u odgovoru SNS, povodom konferencije za novinare na kojoj je potpredsednik IO naprednjaka Aleksandar Jovičić izjavio da premijer Aleksandar Vučić nikada nije najavljivao smanjenje penzija, već da je rekao da je to poslednja mera i da će Vlada pokušati na sve načine da do toga ne dođe. Prethodno je portparol DS Aleksandra Jerkov, takođe, na konferenciji za novinare, izjavila da podršku SNS niko ne dovodi u pitanje, ali da joj to ne daje za pravo da "treći put u istoriji vrši eksperimente" smanjivanjem plata i penzija.
Pročitajte još:Raketnim bacačem pogodili kuću ukrajinskog gradonačelnika
"Srpska napredna stranka u svom odgovoru na konkretna pitanja koja su joj postavljena u vezi sa prekršenim obećanjem Aleksandra Vučića da neće biti smanjenja penzija i da je on lično garant toga, po ko zna koji put pokazuje da, osim jezika uvreda, kleveta i etiketiranja, već više od 20 godina ne poznaje nijedan drugi način komunikacije", navodi se u saopštenju DS. DS dodaje i da "nije problem da istrpi sve uvrede" koje SNS može da smisli i uputi DS-u. Demokrate su poručile naprednjacima i da, kako tvrde, "nikakve uvrede neće skrenuti pažnju sa činjenice da je premijer tri puta obmanuo građane obećavši im da penzije neće biti smanjene". Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA