Najnovije

Mali: Angažujemo još 200 kontrolora!

BEOGRAD - Naplata karata u javnom gradskom prevozu je na istorijskom minimumu i od 1. septembra biće angažovano dodatnih 200 kontrolora iz GSP-a.
Uskoro bez Bus Plusa. Foto: Danubeogradu.rs

Uskoro bez Bus Plusa. Foto: Danubeogradu.rs

To je izjavio gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je za RTV Pink kazao da će zbog manjka kontrolora uz 280 već postojećih prema ugovoru sa "Apeksom", biti angažovano dodatnih 200 kontrolora iz GSP-a, jer je neophodno da građani Beograda plaćaju gradski prevoz. Govoreći o situaciji u Obrenovcu posle majskih poplava, Mali je precizirao da je juče izdat rekordan broj od 257 rešenja za građane i da očekuje do kraja meseca izdavanje oko 5.000 rešenja. Sva četiri vrtića koja su u završnoj fazi sanacije, ubrzo će biti spremna za korišćenje, a u narednih dan-dva dana počeće sanacija svih oštećenih osnovnih i srednjih škola, što će biti završeno u narednih tridesetak dana, najavio je Mali. Gradonačelnik Beograda je rekao da su svi nasleđeni dugovi prethodne vlasti trudnicama isplaćeni i da je cilj da se uvede komunalni i red u taksi saobraćaj i reši problem "divljih taksista".
Pročitajte još:Osvetljen park na Banovom brduGrad Beograd sprema oštre mere protiv švercovanja u prevozu!
Mali, koji je i komandant Štaba za vanredne situacije grada Beograda , potvrdio je da će u narednih desetak dana početi sanacija klizišta na Zvezdari i u Rakovici. On je podseto da je već nakon poplava oformljeno devet timova, koji su analizirali 250 potencijalnih i aktivnih klizišta u Beogradu i da je identifikovano 127 koja su ključna i prioritetna u narednom periodu i da je juče počela sanacija prvog klizišta u Mirijevu. Izvor: B92.net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA