Najnovije

Nole startuje u Torontu

TORONTO - Najbolji teniser sveta Novak Đoković slobodan je na startu masters turnira Rodžers kup u Torontu, a njegov prvi protivnik biće pobednik duela između Francuza Gaela Monfisa i Čeha Radeka Štepaneka, objavili su organizatori.
Novak na putu ka novom trofeju.(Foto: JuTjub Skrinšot)

Novak na putu ka novom trofeju.(Foto: JuTjub Skrinšot)

Potencijalni rivali srpskog tenisera u nastavku turnira su Francuz Žo-Vilfred Conga (osmina finala), Britanac Endi Marej, francuz Rišar Gaske (četvrtfinale), Švajcarac Stanislas Vavrinka i Bugarin Grigor Dimitrov (polufinale). Na drugoj strani žreba su Kanađanin Miloš Raonić, Čeh Tomaš Berdih, Španac David ferer, Amerikanac DŽon Izner i drugi nosilac, Švajcarac Rodžer Federer. Braniac titule, Španac Rafael Nadal, odustao je od takmičenja zbog povrede ručnog zgloba.
Pročitajte još: Jovanovski zaustavljena u VašingtonuMilutinović, bivši igrač Zvezde potpisao za Partizan!Dejan Bodiroga: Srbiji nisu potrebni stranci u reprezentaciji!
Nastup u Torontu srpskom teniseru će biti prvi nakon što je 6. jula trijumfovao na Vimbldonu i ponovo preuzeo čelo ATP liste. Turnir masters serije u kanadskom gradu igra se od 4. do 10. avgusta za ukupan nagradni fond od 3,76 miliona dolara. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA