Najnovije

Viktorija Bekam rasprodaje garderobu za pomoć obolelima od HIV-a

Poš Spajs, supruga Dejvida Bekama u saradnji sa jednim luksuznim modnim internet portalom odlučila je da na aukciji proda nekoliko stotina odevnih predmeta iz svoje garderobe.
Prodaje stvari u humanitarne svrhe (Foto: JuTjub)

Prodaje stvari u humanitarne svrhe (Foto: JuTjub)

U saradnji sa portalom „The Outnet“ Viktorija će prodati 600 svojih odevnih predmeta. Na listi će se naći mnogi komadi koje je nosila na crvenom tepihu ili različitim džet-set događajima,a biće i desetak ekskluzivnih komada. Sav novac koji sakupi od prodaje daće u dobrotvorne svrhe, organizaciji „Mothers2Mothers“ koja radi sa majkama zaraženim HIV-om, pomaže im u obrazovanju i pruža oslonac, podučava ih kako da sppeče dalje širenje zaraze na svoju decu i kako da očuvaju zdravlje svoje porodice, ali i sebe.
Pročitajte još:Putina podržava 87 odsto RusaSmrtnost od ebole će rasti
Ovo nije prvi put da je Viktorija iskoristila svoju slavu kako bi javnosti skrenula pažnju na neku važnu organizaciju ili događaj. Ona je i ambasador humanitarne organizacije UNAIDS, koja se brine za obolele osobe od AIDS-a. I zaista, koji je bolji način da jedan od žena s najviše stila pomogne drugima, ako ne uz pomoć svoje garderobe?! Rasprodaja će trajati od 20. do 25.avgusta. Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA