Najnovije

HAOS U NAJAVI: Mudžahedini iz Bosne prete četnicima - komandant Živković večeras dolazi u Srbiju!

BEOGRAD - U javnosti se pojavilo pismo "mudžahida" iz BiH u kojem se poručuje četnicima komandanta Bratislava Živkovića da ne pokušavaju da šetaju Novim Pazarom, te da će oni reagovati ukoliko četnici pokušaju da dođu u Novi Pazar. Podsećamo, Živković je najavio da će četnici prošetati Novim Pazarom, jer je muftija Muamer Zukorlić prošetao grupu mladića u zelenim uniformama sa obeležjima saradnika fašista iz Drugog svetskog rata.
Komandant Živković sa saborcima (Foto: Arhiva)

Komandant Živković sa saborcima (Foto: Arhiva)

U proglasu islamskih mudžahedina iz BiH čiji vođa je Abdulmelik Bašić, između ostalog, kaže se: "Nadam se da će četnik ovo čuti, pa poviti šugavi rep...". "Poručujemo takvima da neće više, ako Bog da, imati šanse da dođu do djece i žena i da nas kolju vezane. Uspjeti neće moći da nas zateknu goloruke a ni zavaditi međusobno, da nas zateknu zauzete međusobnim sukobima. Takvima garantujemo da će pred sobom imati naoružane, spremne borce koji su željni podijeliti mejdan sa zločincima i poslati ih gdje im je mjesto. Naći će te borce koji najviše na svijetu vole džihad, najdraži im je kraj života, šehadet." - kažu bosanski mudžahedini u svom proglasu.
Pročitajte još: NEVEROVATNO: Dnevnik RTS-a počeo sa porukom: ŠEŠELJ-SRPSKI JUNAK“!
Komandant Živković je čuo sve ovo, ali izgleda da nije povio rep, nego je poručio preko svog FB profila da večeras iz Moskve dolazi u Srbiju, te šaljivo konstatovao da su "navijači Torcide iz Novog Pazara već spremni za njegov dolazak i da su spremili majice i šalove kao trofej za njega". "Posle pretnji pripadnika El-Mudžahedina da će Drinom teći Srbska krv, u Prijedoru razlupana džamija. I u drugim mestima Republike Srpske muslimani prijavljivali "četničke provokacije i uznemiravanja". Navijači Torcide iz Novog Pazara su se već organizovali za naš dolazak. Spremili su dosta šalova i majci koje trebamo poneti kao trofeje hahaaaaa" - piše Živković na svom FB profilu. Komandant Živković u Srbiju dolazi prvi put posle višemesečne misije u Novorusiji, gde je predvodio dobrovoljački odred "Jovan Šević". Tenzije se dižu na obe strane, država ćuti, a šta će biti u narednim danima i ko će poviti rep - ostaje da se vidi. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA