Najnovije

Albanska seks bomba Škendije: Za razliku od Stanije, pored zadnjice ja imam i glas!

Pevačica Dijana Dija odnosno Škendije Mujaju je jedna od najpopularnijih albanskih pevačica. Škendije je već neko vreme, što zbog pevanja a što zbog provokativnih fotografija, u centru medijske pažnje u Albaniji i Makedoniji, a od nedavno su je otkrili i srpski mediji koji su je nazvali "Albanskom Stanijom".
Makedonski mediji je nazivaju "Albanka sa golemi zadnik" (Foto: Fejsbuk)

Makedonski mediji je nazivaju "Albanka sa golemi zadnik" (Foto: Fejsbuk)

Ona je jedna vesela, nasmejana i duboko emotivna osoba, a u ekskluzivnom intervjuu za naš portal, ona otkriva detalje o svom poreklu, životu, karijeri i pogledima na svet. Zašto baš dens muzika? - To je samo moj poslednji album. Volim sve muzičke pravce i pevam različitim stilovima. Ti si Albanka koja živi u Švajcarskoj i peva na engleskom. Zašto na engleskom? - Puno sam putovala, i živela sam u Dubaiju neko vreme. Imam puno fanova iz različitih zemalja, tako da moraju da razumeju moju muziku... Gde održavaš koncerte? - Ranije sam imala puno koncerata, onda sam prestala zbog privatnog života. Koja je tvoja najpoznatija pesma? - Najbolja pesma je sigurno "Sad je vreme", bila je na top listama u Francuskoj i Švajcarskoj. A spot? - "Duga ljubavi", snimljeno u Dubaiju. Kada si otišla sa Kosova i zbog čega? - Oh, imala sam samo 11 godina. Moja porodica se preselila. Da li ponekad svratiš u Peć? - Dolazim, pogotovo leti. Da li bi se vratila? - Ne verujem. Dosadno je živeti na jednom mestu, a ja volim promenu. Srpski mediji su preneli tvoje fotografije misleći da si samo starleta, i porede te sa srpskim starletama, kao što je Stanija. Albanski mediji te upoređuju sa Kim Kardašian. Kako gledaš na to? - Hmmm, izgledam mnogo bolje od obe. (smeh) Inače, pored zadnjice imam i glas. Da li bi nastupala u Srbiji? - Zvali su me 2012. da pevam u Beogradu... Da li si bila? - Da, bila sam. Imam puno prijatelja iz Beograda, kao i iz Ciriha, Dubaija, Osla... Imaš li dečka? - (smeh) Ne još... Redovno kačiš seksi fotke na društvene mreže. Deo tvoje popularnosti je zbog muzike a deo zbog izgleda, da li ti smeta? - Mislim da je do sada bilo delom zbog izgleda, ali to ću uskoro promeniti. Koje su tvoje najizazovnije fotografije? - Imam ih puno. Skoro si najavila novi singl, "Mikrofon", kada će pesma? - To je bila samo intro pesma. Ali, završila sam novi singl i uskoro će izaći, sa videom. Na JuTjubu, gledaoci imaju priliku da te vide u trbušnom plesu. Šta je Škendijin najveći talenat: Izgled, glas, ples ili telo? - U novom spotu ćete ih videti sve zajedno... Zbog čega umetničko ime Dijana Dia? - To je bila ideja mog producenta.
Pročitajte još: Prognozirali joj veliku karijeru pevačice, a sad radi kao hostesa!(FOTO) PANIKA U HOLIVUDU: Hakeri objavili gole i porno fotke slavnih žena!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA