Najnovije

(VIDEO 18+) Ovo su rijalitiji u kojima su učesnici potpuno goli!

LOS ANĐELES - Uz sve emisije posvećene ljubavnim nedaćama i raznoraznim provodažisanjima, bilo je samo pitanje vremena kada će se i golotinja umešati u tu tematiku.
Golišavi rijalitiji (Jutjub)

Golišavi rijalitiji (Jutjub)

Na kanalu VH1, doduše na jednom od njihovih programa koji nije dostupan kod nas, emituje se šou "Dejting nejked" (Goli ljubavni susret). Osoba koja traga za momkom/devojkom je na nekom bajkovitom ostrvu i ide sa tri različite osobe na sastanke. Pri tome su svi goli. Učesnik potom bira sa kim će izlaziti u civilizaciji, ali naravno obučeni. Najavljena je druga sezona, pa je jasno da je šou gledan. A i što ne bi, svi u njemu su goli. Ako ste mislili da se učesnici Survajvora muče, morate da pogledate rijaliti "Nejked end Afrejd" (Goli i uplašeni) na Diskaveriju. Priča prati muškarca i ženu koji su u nekoj divljini, potpuno goli, bez hrane, vode, a sa sobom mogu da ponesu samo jednu stvar. Cilj je da prežive tako 21 dan. U toku je treći serijal. U Americi se, bar kad su u pitanju, suludi rijalitiji, Florida prednjači. Tako je i sa novim formatom na TMZ "Bajing nejkid" (Gola kupovina). Sve se dešava u Pasko kauntiju, poznatom po velikoj nudističkoj zajednici. Rijaliti prati život agenta za nekretnine koji pokušava da proda kuće ljudima koji veruju da je nošenje garderobe u javnosti opcionalno.
Pročitajte još:

Ova će pevačica održati koncert na groblju!

(FOTO) Stanija objavila slike na kojima nije golih grudi!

Šou je baziran na aktivnostima tima talentovanih bodi art majstora koji imaju ekstremno zanimljivu klijentelu. Naravno, sve vreme su tu golišava tela i to u Vegasu. Mini serija "Nejkid kastavej" (Diskaveri) jedna je od onih koja istražuje koliko su ljudi spremni da pomeraju granice sopstvene izdržljivosti. Bivši kapetan u britanskoj armiji Ed Staford je na Fidžiju, bez odeće, sredstava za preživljavanje,  i treba da izdrži 60 dana u prilično teškim uslovima. Inače, on je prvi čovek koji je prepešačio celu obalu Amazona. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA