Najnovije

(FOTO) HIT : Bora ili Tasovac, pitanje je sad?!

Frontmen grupe Riblja čorba Bora Đorđević pojavio se na snimanju „Pinkovih zvezda“ obučen kao aktuelni ministar kulture Ivan Tasovac.
Bora Tasovac (Foto: JuTjub)

Bora Tasovac (Foto: JuTjub)

Kad je ušetao u studio u Šimanovcima, svi su ostali zapanjeni što je poznati političar došao na snimanje muzičkog takmičenja, ali kad je Bora progovorio, bilo je jasno kao dan da je reč o popularnom rokeru. Osim raščupane sede kose po kojoj je Tasovac poznat, Bora je u originalu skinuo i njegov stajling, pa je neizostavna bila i leptir-mašna. Poznat kao neko ko kroz pesme godinama kritikuje vlast i političare, Bora je, po svemu sudeći, i sada provocirao.
Pročitajte još:
- Jednom u prošlosti sam bio savetnik ministra za kulturu, a sada sam, evo, avanzovao - izjavio je u šali Bora na snimanju emisije, što je izazvalo salve smeha ostalih članova žirija - Cece Ražnatović, Miroslava Ilića, Harisa DŽinovića i Marine Tucaković. Nakon što se smestio u stolicu, Bora je umesto Cece počeo da proziva voditelja Milana Kalinića, a nastaviče su se i prozivke između Miroslava i Harisa. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA