Najnovije

Evo šta je Novakova najveća želja!

MELBURN - Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković izjavio je da mu očinstvo daje veliki podsticaj da osvoji titulu na prvom gren slem turniru sezone Australijan openu.
Najbolji sportista sveta: Novak Đoković (Foto: Vikipedija)

Najbolji sportista sveta: Novak Đoković (Foto: Vikipedija)

Turnir u Melburnu počinje 19. januara, a Đoković je do sada četiri puta trijumfovao na ovom turniru (2008, 2011, 2012. i 2013.). Najbolji teniser sveta je postao otac u oktobru prošle godine, a tvrdi da mu rođenje sina Stefana nimalo nije promenilo pripreme za prvi gren slem sezone. - U pogledu mog pristupa tenisu, sve ostaje isto. Mislim da imam veću motivaciju da ostvarim dobar rezultat ovde, u Australiji, rekao je Đoković. On je priznao da je bio izazov uklopiti očinstvo i tenis. - Federer je odličan primer nekoga ko je napravio pravi balans između privatnog i profesionalnog života. I dalje igra na najvišem nivou u našem sportu, a uz to je i otac četvoro dece. Imam samo jedno dete i znam koliku mi radost donosi to što sam otac, a i igram tenis u isto vreme. Zbog toga imam novu motivaciju, novu inspiraciju, i nadam se da će jednog dana sin moći da dođe da gleda moje mečeve, da tapše i podrži me. To je jedna od mojih želja, istakao je najbolji teniser sveta.
Pročitajte još:

(FOTO) Karleuša opet provocira!

(FOTO) Goca Tržan selfijem čestitala srpsku Novu!

Đoković je ponovio da uživa u svakom trenutku koji provede sa Stefanom i suprugom Jelenom. - To vam daje perspektivu. U profesionalnom sportu kakav je tenis, koji je veoma zahtevan, ponekad vas zanesu putovanja, igranje turnira i pomislite da je to jedino što imate u životu. Onda se ostvarite kao otac, porodičan čovek i shvatite da ništa ne može da se poredi sa tim. Imate i uspone i padove, očigledno, nije lako, jer je to velika odgovornost. Ali, to je bez sumnje najbolja stvar koja se desila mojoj ženi i meni i to je kruna naše ljubavi i veze koja traje više od devet godina. Gledati malog dečaka kako raste i napreduje iz nedelje u nedelje, njegove reakcije i osmehe, to su divne stvari u životu, zaključio je Đoković. Izvor: B92.net  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA