Najnovije

SEKS SKANDAL U BAZI NATO: Nezasita doktorka spavala sa četvoricom oženjenih vojnika

Američki poručnik Baret Emenhajzer, raspoređen u Britaniji, jedan je od vojnika NATO koji su varali žene sa Lorom Dikson.
Varao ženu sa Lorom (Foto: Fejsbuk)

Varao ženu sa Lorom (Foto: Fejsbuk)

Psihoanalitičarka se sumnjiči da je imala tajnu aferu sa ocem dvoje dece i još trojicom njegovih, takođe oženjenih, kolega. Preljuba je strogo zabranjena prema pravilima američke vojske, pa Emenhajzeru preti otkaz, iako se isticao tokom misija u Iraku i Avganistanu. Prema rečima Lorinog bivšeg dečka, koji je čitav slučaj prijavio čelnicima NATO baze u Glosteru, ona je "koristila vojne misije za zbližavanje sa vojnicima i zadovoljavanje svojih nekontrolisanih seksualnih apetita". U pismu poslatom čelnicima baze, Lorin bivši dečko je naveo da se oseća izigrano. "Dok sam ja planirao naš zajednički život, ona je iza mojih leđa spavala sa oženjenim muškarcima. Dok sam birao pločice za kupatilo, nju su vezivali i udarali po zadnjici", napisao je Voren Hauard, takođe bivši vojnik. Afera Lore Dikson i Bareta Emenhajzera počela je tokom zajedničkog zadatka u Norveškoj, a nastavila se u Velikoj Britaniji. "Bio sam sumnjičav jer me je varala i ranije. Kada su mi prijatelji potvrdili da se viđa s njim, bio sam skrhan", napisao je bivši dečko psihoanalitičarke. NJegovo pismo je navelo još trojicu vojnika iz baze u Glosteru da javno progovore o svojim odnosima sa Lorom. Poručnik britanske vojske Kol Krili, takođe otac dvoje dece, mogao bi da dobije kaznu od ministarstva odbrane zbog vanbračne afere. Bivši vojni pilot Skot Viks priznao je da je sa nezasitom psihoanalitičarkom razmenjivao pornografske poruke, ali poriče da su bili u vezi. NJegov kolega DŽejms Voker je otkrio da trenutno prolazi kroz razvod braka, upravo zbog toga što je njegova supruga otkrila da njegov odnos sa Lorom Dikson predstavlja više od prijateljstva.

Spremao se za rusku invaziju

Lora Dikson i Baret Emenhajzer viđali su se u jeku NATO vežbi za potencijalnu invaziju Rusije na sever Evrope, pišu britanski mediji. Emenhajzer je član jedne od "jedinica za brzu reakciju", čiji su vojnici spremni za raspoređivanje širom sveta u roku od najviše 30 dana.Da bi vojnik odgovarao zbog preljube, moraju postojati čvrsti dokazi. U slučaju Emenhajzera, to su bile poruke koje je razmenjivao sa ljubavnicom putem Fejsbuka.
Pročitajte još:DAN D ZA SRBIJU: Srbi se bore srpske svetinje ne padnu u ruke AlbanacaPRAVOSLAVCI SLAVE MIHOLJDAN: Ovo danas ne bi trebaloda radite
Izvor: Dejli mejl, Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA