Најновије

СЕКС СКАНДАЛ У БАЗИ НАТО: Незасита докторка спавала са четворицом ожењених војника

Амерички поручник Барет Еменхајзер, распоређен у Британији, један је од војника НАТО који су варали жене са Лором Диксон.
Варао жену са Лором (Фото: Фејсбук)

Варао жену са Лором (Фото: Фејсбук)

Психоаналитичарка се сумњичи да је имала тајну аферу са оцем двоје деце и још тројицом његових, такође ожењених, колега. Прељуба је строго забрањена према правилима америчке војске, па Еменхајзеру прети отказ, иако се истицао током мисија у Ираку и Авганистану. Према речима Лориног бившег дечка, који је читав случај пријавио челницима НАТО базе у Глостеру, она је "користила војне мисије за зближавање са војницима и задовољавање својих неконтролисаних сексуалних апетита". У писму послатом челницима базе, Лорин бивши дечко је навео да се осећа изиграно. "Док сам ја планирао наш заједнички живот, она је иза мојих леђа спавала са ожењеним мушкарцима. Док сам бирао плочице за купатило, њу су везивали и ударали по задњици", написао је Ворен Хауард, такође бивши војник. Афера Лоре Диксон и Барета Еменхајзера почела је током заједничког задатка у Норвешкој, а наставила се у Великој Британији. "Био сам сумњичав јер ме је варала и раније. Када су ми пријатељи потврдили да се виђа с њим, био сам скрхан", написао је бивши дечко психоаналитичарке. Његово писмо је навело још тројицу војника из базе у Глостеру да јавно проговоре о својим односима са Лором. Поручник британске војске Кол Крили, такође отац двоје деце, могао би да добије казну од министарства одбране због ванбрачне афере. Бивши војни пилот Скот Викс признао је да је са незаситом психоаналитичарком размењивао порнографске поруке, али пориче да су били у вези. Његов колега Џејмс Вокер је открио да тренутно пролази кроз развод брака, управо због тога што је његова супруга открила да његов однос са Лором Диксон представља више од пријатељства.

Спремао се за руску инвазију

Лора Диксон и Барет Еменхајзер виђали су се у јеку НАТО вежби за потенцијалну инвазију Русије на север Европе, пишу британски медији. Еменхајзер је члан једне од "јединица за брзу реакцију", чији су војници спремни за распоређивање широм света у року од највише 30 дана.Да би војник одговарао због прељубе, морају постојати чврсти докази. У случају Еменхајзера, то су биле поруке које је размењивао са љубавницом путем Фејсбука.
Прочитајте још:ДАН Д ЗА СРБИЈУ: Срби се боре српске светиње не падну у руке АлбанацаПРАВОСЛАВЦИ СЛАВЕ МИХОЉДАН: Ово данас не би требалода радите
Извор: Дејли мејл, Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА