Najnovije

HAOS NA FARMI: Baki nasrnuo na Miću, Lepa u suzama! (VIDEO)

Večeras je bilo burno veče na imanju u Lisoviću. Osim što su Vukašinovići odlučili da napuste imanje, više farmera se posvađalo a umalo je došlo i do fizičkom obračuna između Bakija i Lepog Miće.
Baki nasrnuo na Lepog Miću (Foto: TV Pink)

Baki nasrnuo na Lepog Miću (Foto: TV Pink)

Nakon što je Mića rasplakao Lepu Lukić, Baki je pobesneo i stao u pevačicinu zaštitu. NJih dvojica su se žestoko posvađali, pa ih je voditeljka Dušica Jakovljević jedva razdvojila. Baki je hteo da odbrani Lepu ali mu je Mića poručio da nema prava da se meša između njih dvoje nakon čega je denser poludeo. Kako nikako nisu mogli da prestanu raspravu, između njih se umešala i voditeljka Dušica. "Molim vas, smirite se, moramo da nastavimo sa pitanjima", pokušava je Dušica da ih nadjača, a u trenucima kada je delovalo da će jedan drugom zaskočiti za gušu Dušica bi stala između njih i gurala ih u stranu. Farma 6 ~ Baki B3 skocio na Micu zbog Lepe...by paladaatina
Pročitajte još:SEKSI SELFI: Kada bolje pogledate u Sorajino međunožje, videćete nešto zaista čudno (FOTO)RIJALITI NAM UBIJA PORODICU: Hrvatica se ljubila u krevetu sa Srbinom, a mama ležala pored njih (VIDEO)NEMA ŠTA NISU POKAZALE KAMERI: Grudi i guze učesnica „Parova“ na izvol`te na jednom mestu! (FOTO 18+)
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA