Najnovije

PILOT OBORENOG SUHOJA: Napali su iznenada - bez upozorenja! (VIDEO)

MOSKVA - Pilot oborenog Suhoja, kapetan Konstantin Murahtin, nakon što je odveden na sigurno u bazu Hmejmim od strane sirijske vojske, dao je izjavu i kaže da ne postoji mogućnost da su bili u Turskoj, te da ih turska avijacija nije ni na koji način upozorila pre nego što ih je napala.
Kapetan Konstantin Murahtin (Foto: JuTjub)

Kapetan Konstantin Murahtin (Foto: JuTjub)

Na pitanje novinara da li su prešli na teritoriju Turske, kapetan Murahtin kaže da to nije moguće da se desilo "ni na jedan sekund". "Ta mogućnost je isključena. Ni na jedan sekund! Mi smo leteli na visini od oko 6 hiljada kilometara i preglednost je bila, kako se u našem pilotskom slengu kaže, "milion na milion". Ceo let sam ja kontrolisao do momenta eksplozije. Imao sam odličan pregled, i po karti i na terenu, i savršeno sam znao gde se nalazimo." - kaže kapetan Murahtin. "Raketa se našla u repu našeg aviona iznenada. Mi nismo stigli da napravimo protivraketni manevar." - objasnio je on tok samog napada i kaže da je turska avijacija da je htela mogla da ih upozori, ali da nikakvog upozorenja nije bilo. Podsećamo, pilot Sergej Aleksandrovič Rumjancev je stradao, a kapetan Konstantin Murahtin je preživeo i sirijska vojska ga je odvela u rusku bazu Hmejmim. Kapetan Murahtin nije otkrivao puni identitet tokom celog intervjua, okrenuo je leđa kamerama i tako razgovarao sa novinarima.
Pročitajte još:POČELA RUSKA OSVETA: Satiranje kod mesta rušenja SuhojaTRIPUT PO SRPSKI: Toma izljubio Kolindu, kod trećeg poljupca pokušala da pobegne (VIDEO)LAVROV OTKRIVA NOVE DETALJE: Ruski avion srušili Amerikanci!?
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA