Najnovije

Rogozin se opet zaje*ava na Tviteru: Hvali Srbe i zeza Ukrajince!

MOSKVA / KIJEV - Dmitrij Rogozin, potpredsednik Vlade Ruske Federacije, često na Tviteru voli da objavljuje duhovite i šaljive statuse, pa je ovaj put prokomentarisao tvitovanje ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova, Arsena Avakova.
Dmitri Rogozin (Foto: JuTjub)

Dmitri Rogozin (Foto: JuTjub)

Naime, Avakov je objavio fotografiju novog tenka koji je rezultat proizvodnje Ukrajinaca, a Rogozin je, po svemu sudeći, jedva dočekao ovu fotografiju. Avakov je napisao da će ovaj inovacioni tenk širiti strah među neprijateljima Ukrajine, a Rogozin je zatim na svom Tviter profilu objavio tvit Avakova uz komentar: "Ukrajina je napravila tenk od kanti za smeće!". Inače, Avakov je objavio fotografiju tenka koji je proizveden "ručno" u fabrikama koje nisu predviđene za proizvodnju oružja.Nešto ranije, Rogozin je, uz reči "I opet Srbi!", retvitovao fotku na kojoj se vidi transparent "Slava ruskom heroju!" koji su razvili navijači Crvene Zvezde povodom pogibije ruskog pilota na sirijsko-turskoj granici.
Pročitajte još:Putin, Ali Baba i 40 razbojnikaPESKOV: Moskva ima informaciju da sin turskog predsednika švercuje naftu sa ID
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA