Najnovije

Hajdarević najavio: Saradnja Čede i Tadića, očekuje se i Čanak

BEOGRAD - Liberalno-demokratska partija (LDP) i Socijaldemokratska stranka (SDS) skupom u subotu počinju zajednički rad na formiranju građanske alternative ovoj vlasti, najavio je za list "Danas" Kenan Hajdarević, član Predsedništva LDP.
Kenan Hajdarević (foto: Jutjub printskrin)

Kenan Hajdarević (foto: Jutjub printskrin)

On navodi da će u Domu omladine predstavnici ove dve stranke Čedomir Jovanović i Boris Tadić početi razgovor sa građanima u Beogradu o svim važnim i aktuelnim političkim pitanjima. Prema saznanjima "Danasa", LDP očekuje da im se na skupu pridruže i predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV). Kako kažu izvori lista, osim Jovanovića i Tadića postoji mogućnost da se građanima obrati i predsednik LSV Nenad Čanak. LDP i SDS pozvali su i članove i simpatizere DS da im se priključe, a kako nezvanično saznaje "Danas" u DS, na tom skupu neće biti njihovih visokih predstavnika. - Želimo da krenemo u proces razgovora sa građanima o idejama o kojima smo već između sebe razgovarali. Čedomir Jovanović i Boris Tadić se već neko vreme viđaju i razgovaraju o svim aktuelnim političkim pitanjima. Uveliko se radi na zajedničkom programu, ali da bismo mogli da ga na najbolji način uobličimo i usvojimo, želimo najpre da razgovaramo sa građanima - objašnjava Hajdarević, prenosi "Danas".
Pročitajte još:
On je za taj list rekao da ovo nije početak kampanje i formiranje koalicije ili saveza, jer se još uvek ne zna tačno kada će biti izbora. Izvor: Danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA