Najnovije

VELJA ILIĆ PRETIO BOŠKU OBRADOVIĆU: Ovo ti je poslednje upozorenje!

ČAČAK - Ministar u Vladi Republike Srbije i predsednik Nove Srbije, Velimir Ilić, prilikom svečane manifestacije posvećene obnovi Saborne crkve u Čačku, prišao je predsedniku Dveri, Bošku Obradoviću, te mu javno pretio pred prisutnim sveštenicima sa kojima je Obradović bio u razgovoru.
Velimir Ilić (Foto: JuTjub)

Velimir Ilić (Foto: JuTjub)

„Nemoj više da pominješ Iliće - ovo ti je poslednje upozorenjeˮ, bile su Ilićeve reči kojima se u više navrata obratio Obradoviću. „Dok sam posle završenog programa na svečanom koktelu stajao sa nekoliko sveštenika i prijatelja prišao mi je ministar Velimir Ilić i javno zapretio da više ne pominjem porodicu Ilić i da mi je to poslednje upozorenje. To je ponovio više puta, gotovo prijateljski tapšući me po leđima i sugerišući valjda time da je tako bolje za mene, i zatim se udaljio." - objasnio je Obradović ovaj incident, prenosi zvanični sajt Dveri. "Odgovorio sam mu da nikada nisam pominjao njegovu porodicu niti ću to činiti. Čak sam studirao zajedno sa jednom od njegovih ćerki i bio sa njom u dobrim odnosima. Za razliku od njega koji se na najsramniji način poneo prema mojoj porodici. Rekao sam mu da se - dok su na političkim funkcijama - borim protiv vladavine braće Ilića, kao pogubnog vida političkog bratstva koje radi na štetu našeg grada. Pozvao sam ih da se povuku sa svih funkcija, pa ih onda više uopšte neću pominjati." - kaže Obradović, stoji na sajtu Dveri. Nova Srbija demantuje: Obradoviću ništa nije sveto „Nova Srbija demantuje da je predsednik stranke Velimir Ilić pretio Bošku Obradoviću na skupu održanom sinoć u Čačku, povodom obnove Hrama vaznesenja Gospodnjeg, već ga je najljubaznije zamolio da u političkoj kampanji ne treba spominjati porodicu. Na ovaj način Boško Obradović je zloupotrebio ovaj skup i pokazao da mu ništa nije sveto u beskrupuloznoj borbi za politički rejting.”, stoji u saopštenju Nove Srbije koje je objavljeno povodom optužbi Obradovića.
Pročitajte još:LAZANSKI O RUSKOJ VOJNOJ MOĆI: Ko sada sme na Putina da krene?! (VIDEO)EVROPA U STRAHU OD SAMITA OEBS-a: Lavrov u Beogradu otvara „Pandorinu kutiju“
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA