Најновије

ВЕЉА ИЛИЋ ПРЕТИО БОШКУ ОБРАДОВИЋУ: Ово ти је последње упозорење!

ЧАЧАК - Министар у Влади Републике Србије и председник Нове Србије, Велимир Илић, приликом свечане манифестације посвећене обнови Саборне цркве у Чачку, пришао је председнику Двери, Бошку Обрадовићу, те му јавно претио пред присутним свештеницима са којима је Обрадовић био у разговору.
Велимир Илић (Фото: ЈуТјуб)

Велимир Илић (Фото: ЈуТјуб)

„Немој више да помињеш Илиће - ово ти је последње упозорењеˮ, биле су Илићеве речи којима се у више наврата обратио Обрадовићу. „Док сам после завршеног програма на свечаном коктелу стајао са неколико свештеника и пријатеља пришао ми је министар Велимир Илић и јавно запретио да више не помињем породицу Илић и да ми је то последње упозорење. То је поновио више пута, готово пријатељски тапшући ме по леђима и сугеришући ваљда тиме да је тако боље за мене, и затим се удаљио." - објаснио је Обрадовић овај инцидент, преноси званични сајт Двери. "Одговорио сам му да никада нисам помињао његову породицу нити ћу то чинити. Чак сам студирао заједно са једном од његових ћерки и био са њом у добрим односима. За разлику од њега који се на најсрамнији начин понео према мојој породици. Рекао сам му да се - док су на политичким функцијама - борим против владавине браће Илића, као погубног вида политичког братства које ради на штету нашег града. Позвао сам их да се повуку са свих функција, па их онда више уопште нећу помињати." - каже Обрадовић, стоји на сајту Двери. Нова Србија демантује: Обрадовићу ништа није свето „Нова Србија демантује да је председник странке Велимир Илић претио Бошку Обрадовићу на скупу одржаном синоћ у Чачку, поводом обнове Храма вазнесења Господњег, већ га је најљубазније замолио да у политичкој кампањи не треба спомињати породицу. На овај начин Бошко Обрадовић је злоупотребио овај скуп и показао да му ништа није свето у бескрупулозној борби за политички рејтинг.”, стоји у саопштењу Нове Србије које је објављено поводом оптужби Обрадовића.
Прочитајте још:ЛАЗАНСКИ О РУСКОЈ ВОЈНОЈ МОЋИ: Ко сада сме на Путина да крене?! (ВИДЕО)ЕВРОПА У СТРАХУ ОД САМИТА ОЕБС-а: Лавров у Београду отвара „Пандорину кутију“
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА