Najnovije

Evo šta se događa kada stavite luk na stopala pa ih umotate u providnu foliju

Ako želite da pročistite organizam, poboljšate cirkulaciju, izlečite grip ili prehladu, predlažemo vam da to učinite pomoću obloge od crnog luka. Ovakve obloge su koristili i naši preci kad nije bilo lekova.
Izgleda šašavo, ali deluje (Foto: naturalhealthyteam.com)

Izgleda šašavo, ali deluje (Foto: naturalhealthyteam.com)

Verovatno ste upoznati sa izrekom da sve “dolazi” od nogu. Ovaj popularni recept će vam omogućiti da brzo ozdravite. Za ovaj tretman vam je potreban crni luk, providna folija i tople čarape. Očistite svoje telo i poboljšajte cirkulaciju prirodnim putem, a ne pomoću lekova. Najpre treba da isečete crni luk na tanke kolutove i sačekate nekoliko minuta da se pojavi sok. Onda stavite luk na stopala, umotajte ih u providnu foliju pa navucite debele čarape. Možete upotrebiti i vunene čarape kako bi se stopala bolje zagrejala. Folija će pomoći da luk stoji čvrsto pripijen za stopala, a neprijatnog mirisa neće biti. Ako ste osetljivi na luk, onda kožu stopala premažite masnom kremom ili bademovim uljem. Ova obloga se stavlja pre spavanja, i ostavlja se da deluje tokom noći. Ključni sastojci luka prodiru kroz kožu u krvotok i tako čiste krv. Obloga deluje antibakterijski i poboljšava cirkulaciju krvi, te tako izbacuje nečistoće iz tela. Ujutro kad ustanete, izvadite luk, operite noge hladnom vodom, a zatim navucite vunene čarape kako bi se stopala zagrejala. Krv će početi brzo da cirkuliše. Ovaj tretman je posebno koristan za one koji imaju slabu cirkulaciju i dijabetes. Ova metoda se preporučuje za sve one koji imaju zdravstvene probleme, ali takođe je korisna za savršeno zdrave ljude. Primenite ovu metodu kada imate grip, upalu pluća, grla ili groznicu. Već sutradan ćete osetiti značajno poboljšanje. Kada su u pitanju prehlada i grip, upotrebite metodu bez ustezanja čim primetite simptome. Ako koristite oblogu za preventivno čišćenje tela i krvi, onda je primenjujte s vremena na vreme.
Pročitajte još:Više od pola čovečanstva ima ovu bolest! A vi?Držite čen belog luka u ustima nekoliko minuta – bićete oduševljeni rezultatom!
Izvor: webtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA