Најновије

Ево шта се догађа када ставите лук на стопала па их умотате у провидну фолију

Ако желите да прочистите организам, побољшате циркулацију, излечите грип или прехладу, предлажемо вам да то учините помоћу облоге од црног лука. Овакве облоге су користили и наши преци кад није било лекова.
Изгледа шашаво, али делује (Фото: naturalhealthyteam.com)

Изгледа шашаво, али делује (Фото: naturalhealthyteam.com)

Вероватно сте упознати са изреком да све “долази” од ногу. Овај популарни рецепт ће вам омогућити да брзо оздравите. За овај третман вам је потребан црни лук, провидна фолија и топле чарапе. Очистите своје тело и побољшајте циркулацију природним путем, а не помоћу лекова. Најпре треба да исечете црни лук на танке колутове и сачекате неколико минута да се појави сок. Онда ставите лук на стопала, умотајте их у провидну фолију па навуците дебеле чарапе. Можете употребити и вунене чарапе како би се стопала боље загрејала. Фолија ће помоћи да лук стоји чврсто припијен за стопала, а непријатног мириса неће бити. Ако сте осетљиви на лук, онда кожу стопала премажите масном кремом или бадемовим уљем. Ова облога се ставља пре спавања, и оставља се да делује током ноћи. Кључни састојци лука продиру кроз кожу у крвоток и тако чисте крв. Облога делује антибактеријски и побољшава циркулацију крви, те тако избацује нечистоће из тела. Ујутро кад устанете, извадите лук, оперите ноге хладном водом, а затим навуците вунене чарапе како би се стопала загрејала. Крв ће почети брзо да циркулише. Овај третман је посебно користан за оне који имају слабу циркулацију и дијабетес. Ова метода се препоручује за све оне који имају здравствене проблеме, али такође је корисна за савршено здраве људе. Примените ову методу када имате грип, упалу плућа, грла или грозницу. Већ сутрадан ћете осетити значајно побољшање. Када су у питању прехлада и грип, употребите методу без устезања чим приметите симптоме. Ако користите облогу за превентивно чишћење тела и крви, онда је примењујте с времена на време.
Прочитајте још:Више од пола човечанства има ову болест! А ви?Држите чен белог лука у устима неколико минута – бићете одушевљени резултатом!
Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА