Najnovije

Militanti ISIS-a odrubuli glavu muškarca zbog vračanja i "prizivanja magije" (FOTO)

Militanti Islamske države u Siriji javno su pogubili starijeg muškarca zbog optužbe da se bavio - vračanjem. Najnovije pogubljenje poslednje je u nizu varvarskih osuda ove terorističke grupe, javljaju strani mediji.
ISIS je objavila fotografije sa mesta pogubljenja, u selu nedaleko od uporišta militanata i de fakto njihova glavnog grada Al-Rake, pokazuju neidentificiranog muškaraca te maskiranog krvnika kao i veliki broj okupljenih gledalaca. Fotografije pogubljena objavili su mediji usko povezani s ISIS-om, a na jednoj od slika optuženog muškarca u 60-ima na mesto smaknuća dovode dvojica militanata od kojih jedan izgleda kao tinejdžer. Naokolo stoje naoružani maskirani pobunjenici. Na fotografijama se takođe vidi i bradati sveštenik koji čita optužnicu i kaznu te optuženi muškarac s glavom položenom na panj i sekirom nekoliko milimetara od njegova vrata. Podsetimo, pre par dana ISIS-ovi su militanti sa vrha zgrade bacili muškarca s povezom preko očiju te ga kamenovali do smrti zbog optužbe da je homoseksualac.
Pročitajte još:Komandosi DNR u centru Debaljceva, ubijen zamenik komandanta snaga kijevskog režima(FOTO) SPRDNJA SA SIMBOLIMA KOSOVA*: Ovo su im nova zastava, grb i himna
Izvor: Jutarnji.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA