Najnovije

Jamajka - prvi put se promoviše u Beogradu

BEOGRAD - Više od 1.100 izlagača iz 50 zemalja predstaviće najatraktivniju turističku ponudu na 37. međunarodnom sajmu turizma koji se održava od 19. do 22. februara u Beogradu. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma su Ujedinjeni Arapski Emirati.
Bob Marli - ikona Jamajke (Foto: Inityweekly.com)

Bob Marli - ikona Jamajke (Foto: Inityweekly.com)

Beogradski sajam turizma važi za jedan od najvećih sajmova ovog tipa u jugoistočnoj Evropi. Pod sloganom “Iskoristi trenutak”, u šest izložbenih hala Beogradskog sajma okupiće se najznačajnije turističke organizacije, agencije, turoperatori, predstavnici hotela, planinskih centara, banja, jezera, gradova, regija i zemalja sa svih kontinenata i posetiocima ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu. Pored zemalja koje tradicionalno učestvuju na Sajmu turizma, prvi put će se predstaviti Jamajka, jedno od najlepših ostrva Kariba. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma, Ujedinjeni Arapski Emirati, predstaviće kulturne znamenitosti i atraktivnu turističku ponudu, i očekivano, njihov nastup na Sajmu biće u duhu raskoši i sjaja kojima odiše ova zemlja. Sajam turizma je prilika da se uplati letovanje s popustom, jer će sve turističke agencije ponuditi aranžmane po nižim cenama za “rani buking” od oko 30 odsto.
Pročitajte još:Nives Celzijus: I dok te varam sa drugim, mislim na tebe!
U sklopu Sajma turizma, od 2005. godine organizuju se i Sajam ugostiteljske opreme “Horeka” i Međunarodni sajam vina “Beovajn”. Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA