Најновије

Јамајка - први пут се промовише у Београду

БЕОГРАД - Више од 1.100 излагача из 50 земаља представиће најатрактивнију туристичку понуду на 37. међународном сајму туризма који се одржава од 19. до 22. фебруара у Београду. Земља партнер овогодишњег сајма су Уједињени Арапски Емирати.
Боб Марли - икона Јамајке (Фото: Inityweekly.com)

Боб Марли - икона Јамајке (Фото: Inityweekly.com)

Београдски сајам туризма важи за један од највећих сајмова овог типа у југоисточној Европи. Под слоганом “Искористи тренутак”, у шест изложбених хала Београдског сајма окупиће се најзначајније туристичке организације, агенције, туроператори, представници хотела, планинских центара, бања, језера, градова, регија и земаља са свих континената и посетиоцима понудити аранжмане за предстојећу туристичку сезону. Поред земаља које традиционално учествују на Сајму туризма, први пут ће се представити Јамајка, једно од најлепших острва Кариба. Земља партнер овогодишњег Сајма туризма, Уједињени Арапски Емирати, представиће културне знаменитости и атрактивну туристичку понуду, и очекивано, њихов наступ на Сајму биће у духу раскоши и сјаја којима одише ова земља. Сајам туризма је прилика да се уплати летовање с попустом, јер ће све туристичке агенције понудити аранжмане по нижим ценама за “рани букинг” од око 30 одсто.
Прочитајте још:Нивес Целзијус: И док те варам са другим, мислим на тебе!
У склопу Сајма туризма, од 2005. године организују се и Сајам угоститељске опреме “Хорека” и Међународни сајам вина “Беовајн”. Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА