Najnovije

Gorbačev: Moguće je da je ubistvo Nemcova delo inostranih faktora

MOSKVA - Mihail Gorbačev, nekadašnji predsednik SSSR-a, izjavio je za agenciju Interfaks da je prerano donositi bilo kakve zaključke u vezi ubistva Borisa Nemcova, ali da veruje da postoji mogućnost da je to ubistvo izvršeno od strane nekih faktora iz inostranstva.
Mihail Gorbačev (Foto: eldiario.es)

Mihail Gorbačev (Foto: eldiario.es)

"Motivi za ubistvo Nemcova se mogu sastojati u tome da se pokuša destabilizovati zemlja, da se ojača opozicija.... Međutim, prerano je donositi bilo kakve zaključke." - kaže Gorbačev. "Ono što je važno je da počinioci budu uhvaćeni. To je teško, u ovakvim slučajevima nije lako pronaći počinioce, jer takva krivična dela izvršavaju ljudi koje je teško pronaći." - objašnjava Gorbačev. On je izrazio uverenje da postoji mogućnost da je ubistvo izvršeno po narudžbi iz inostranstva, ali da sumnja da bi zapadni lideri išli u takvu krajnjost.
Pročitajte još:U trenutku ubistva Nemcov bio u društvu ukrajinske seks bombe (FOTO)
"Zapad pokušava na sve načine da se otarasi Putina. Međutim, sumnjam da bi lideri na Zapadu išli u takvu krajnjost i da bi se odlučili na takav kriminalni akt." - kaže Gorbačev. Gorbačev je istakao da ga je ubistvo Nemcova veoma potreslo. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA