Najnovije

Nataša Maza: Progoni me obožavatelj

Pevačica koja ovih dana puni portale u čitavom regionu, vezano za svoje izjave o elitnoj prostituciji, Nataša Maza, nesumnjivo je na sebe navukla gnev svih onih koji su poklonici starleta koje je prozvala. Međutim, ima i onih koji su na njenoj strani i koji joj otvoreno iskazuju svoju podršku. Maza nam otkriva šta se ovih dana desava u njenom životu nakon svih tih priča.
Foto: Fejsbuk

Foto: Fejsbuk

- I sama sam iznenađena činjenicom koliko ljude zanima sve što se tiče prostitucije i pomenutih starleta. To govori samo u kakvom vremenu živimo.Ovih dana dobijam gomilu poruka, ima tu svačega i nisu baš prijatne , govor mržnje i razne pretnje. Očigledno je da nekome mnogo smetam. Međutim ima dosta i onih koji mi šalju poruke podrške i pohvale za mene i moje pesme. Maza se na fejsbuk  profilu našalila da doživljava sudbinu pesme "Ko ostavlja ruže" . Naime anonimni obožavatelj je saznao adresu gde živi i ostavio joj buket cveća. - Pomalo me plaši činjenica da neko tako lako može da dođe do moje adrese, ali ako ništa drugo bar mi je progonitelj romantik - kaže Maza.
Pročitajte još: Mia Borisavljević raširila noge, a to je samo početak! (VIDEO)Naša predstavnica u provodu nakon izbora za Mis
Izvor Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA