Najnovije

NAJLUĐE SRPSKE LEZBO AKCIJE: Ovako izgleda kada se naše pevačice i starlete raspuste! (FOTO/VIDEO 18+)

Sve je više rijaliti programa, samim tim i više starleta i poznatih ličnosti, a borba za naslovne strane samo jača.

U rijalitijima smo se nagledali lezbo akcija (Foto: Jutjub)

Od kada su u Srbiji počeli sa emitovanjem rijaliti programi, kojih vremenom ima sve više i više, učesnici istih moraju svojski da se potrude kako bi pažnja medija, samim tim i publike koja glasa ostala na njima.

U stanju su sve da urade tokom lajv programa, a žene imaju tu prednost da zaintrigiraju mušku publiku jednim sočnim maženjem ili poljupcem sa drugom ženom. I eto rešenja za nedeljne glasove!

Još je veći problem istih tih osoba koje kada uzađu iz rijalitija, nemaju nikakav posao koji bi mogle da reklamiraju, novu pesmu, spot, film, seriju...šta god. Pa u skladu sa tim i željom da ostanu popularne rade svašta i van programa, ali tu su društvene mreže koje mediji prate skoro pa istim intenzitetom kao rijaliti programe.

Onda se nižu lezbo akcije i golotinja, ali ovoga puta samo o među-ljudsko-ženskim odnosima, pa kud puklo nek puklo!

1. Ružica Veljković i Ana Spasojević

U rijalitiju je Ružica u igri dobila zadatak da poliže Anine grudi a zadatak je rado prihvatila. Bivša modelsica se čak malo i zanela u akciji.

Nažalost video je nestao, zbog neprikladnog sadržaja, ali tu je printskrin!  



2. Tamara Đurić i Zorica Dukić

Jedna sa "Farme", jedna iz "Parova", ali zajedno van rijalitija mogu da se "navataju". S obzirom da je Zorici nakon poljupca karmin bio razmazan, sve vam je jasno. A da počnete da radite nešto?



3. Ana Marija i Nevena

Da li je u pitanju količina alkohola koju su učesnici "Parova" redovno konzumirali, ali tokom svake sezone (koja traje beskonačno), bilo je x puta lezbo akcija sa xxx kontentom!

Ovoga puta na tepihu...

4. Una Grujić i Nataša Šavija


Una i Šavija rešile su da naprave još jedan skandal u nizu, jer u ovoj kombinaciji, Una se bar brčka po velikim čašama na žurkama polu gola, a Šavija?



5. Cuca i Atina

Cuca ostade samo "Šabanova Cuca", a onda ušla u rijaliti, privela sebi starletu i doviđenja! Pa, može i tako...

6. Ana Nikolić i JK

Eh, da! Tako je sve počelo u Srbiji, sa javnim poljupcem dve uspešne pevačice pre 5 godina. Starlete još uvek nisu bile popularne, a JK i Ana su u emisiji razmenile nežnosti i sve naslovne strane bile su njihove. Pažljivo odmeren korak!  7. Ružica i Maca

Da li ste od gospođice "Diskrecije" očekivali išta drugo do malo pipkanja druge učesnice? Ništa strašno, samo malo da oseti oblik i težinu. Ženska posla!

8. Magdalena i Anamarija

Kad su počele da se ljube na bazenu, to je bio trans. Kao da nema nikoga, ovo je još i ličilo da su one uživale, a ne glumile za glasove. Ko zna... A kako izgleda kada muškarac u rijalitiju liže starletine grudi koje ona, pritom, pridržava, pogledajte OVDE. Izvor: espreso.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA