Najnovije

TOMA PANTER: Giška i Arkan su bili džentlmeni, Spasojević mi je rekao da u Šilerovoj zida tržni centar!!

Toma Jovanović, alijas Toma Blek Panter, u razgovoru sa Milomirom Marićem, u specijalnoj emisiji "Goli život" u rijalitiju Parovi ispričao je ko je pucao na njegovom splavu, kako se snalazio među najvećim kriminalcima, i ko ga je molio da svira na - sahrani.
Foto: skrinšot

Foto: skrinšot

- Pucali su na mom splavu i policajci, kriminalci, a i mi cigani, kad se napijemo - rekao je Toma Panter. - Bio sam jednom i ranjen na drugom splavu, zviždali su meci pored lica. Kad zapucaju, odmah zaboravim reči pesme. Ne smem mnogo da odvezujem jezik, jer smo krivi zbog tri razvoda. Naučili smo sad - kad se pojavi gospodin sa ljubavnicom, on šutne vrata, vikne "Gde ste braćo, cigani?" Mi skočimo, kažemo: "Izvolite, vaš separe vas čeka". Svi vole da budu važni. Toma se družio i sa opasnim momcima... - Svi su bili. Giška i Arkan su najveći džentlmeni, pravi kavaljeri. Bila je i Ceca. Dolazio je Legija i ceo SAJ. Odlazio sam kod Spasojevića, u Šilerovu, da naplatim svoj rad. Kad mi je pokazao šta zida, bio sam oduševljen. Rekao je da zida veliki tržni centar. Toma Panter je izneo još jednu zanimljivost: - Davali su mi ljudi i kapare za sviranje na sahrani. Kapara važi šest meseci, oni nisu umrli, propala kapara. Čertiri puta sam svirao na sahrani. To se ne odbija, poslednja želja.
Pročitajte još:(BOLEST) Roditelji Ružice Veljković: Neka Srbija gleda seks naše ćerke!Zbog pisanja po internetu Jelena Maćić ide u zatvor
Izvor: beta.informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA