Najnovije

Mihajlović: Ne znam da li ostajem u Sampdoriji

RIM - Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović potvrdio je kao realnu mogućnost da na kraju sezone napusti klub iz Đenove, prenose italijanski mediji.
Siniša Mihajlović (foto: Jutjub)

Siniša Mihajlović (foto: Jutjub)

"U ovom trenutku moja budućnost nije važna. Sada je glavna stvar - sledećih devet utakmica. Međutim, nisam siguran da ću nakon toga ostati u klubu", rekao je Mihajlović, a navodi "Republika". Prema nezvaničnim informacijama, za srpskog stručnjaka zainteresovan je Milan, kojeg trenutno vodi nekadašnji klasni napadač roso-nera Filipo Inzagi. "Inzagi? On je moj dobar prijatelj, ali njegov glavni problem je nedostatak iskustva. Ja, na primer, radim devet godina", kazao je Mihajlović.
Pročitajte još:BEZ STRAHA: Srbin zvani „Pauk“ sam napao 300 navijača i pocepao zastavu BiH! (VIDEO)Ovo su najsmešniji crveni kartoni!(VIDEO)
Bivši selektor reprezentacije Srbije sa velikim uspehom predvodi Sampdoriju, koja trenutno zauzima peto mesto na tabeli Serije A i bori se za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Italijanski mediji ranije su objavili da su za Mihajlovića zainteresovani još Napoli i Roma, a poslednjih nedelja najavljuje se da je on i krugu kandidata za mesto menadžera aktuelnog prvaka Engleske, Mančester Sitija. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA