Најновије

Михајловић: Не знам да ли остајем у Сампдорији

РИМ - Тренер фудбалера Сампдорије Синиша Михајловић потврдио је као реалну могућност да на крају сезоне напусти клуб из Ђенове, преносе италијански медији.
Синиша Михајловић (фото: Јутјуб)

Синиша Михајловић (фото: Јутјуб)

"У овом тренутку моја будућност није важна. Сада је главна ствар - следећих девет утакмица. Међутим, нисам сигуран да ћу након тога остати у клубу", рекао је Михајловић, а наводи "Република". Према незваничним информацијама, за српског стручњака заинтересован је Милан, којег тренутно води некадашњи класни нападач росо-нера Филипо Инзаги. "Инзаги? Он је мој добар пријатељ, али његов главни проблем је недостатак искуства. Ја, на пример, радим девет година", казао је Михајловић.
Прочитајте још:БЕЗ СТРАХА: Србин звани „Паук“ сам напао 300 навијача и поцепао заставу БиХ! (ВИДЕО)Ово су најсмешнији црвени картони!(ВИДЕО)
Бивши селектор репрезентације Србије са великим успехом предводи Сампдорију, која тренутно заузима пето место на табели Серије А и бори се за место које води у квалификације за Лигу шампиона. Италијански медији раније су објавили да су за Михајловића заинтересовани још Наполи и Рома, а последњих недеља најављује се да је он и кругу кандидата за место менаџера актуелног првака Енглеске, Манчестер Ситија. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА