Najnovije

Mesi: Ostajem u Barsi ovde sam srećan

BARSELONA- Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi izjavio je danas da je rešio nesuglasice sa klubom i da nema nameru da odlazi iz Katalonije.
Leo Mesi (Foto: Vikipedija)

Leo Mesi (Foto: Vikipedija)

Argentinac je pre nekoliko meseci imao sukob sa trenerom Luisom Enrikeom jer nije hteo da igra bočnog napadača, ali i sa rukovodstvom nakon što je javno kritikovao politiku kluba. "Dosta utakmica sam propustio zbog povrede i hteo bih prošlu godinu da arhiviram jer nije bila uspešna, kako za Barselonu, tako i za mene. Iako nisam bio u potpunosti zadovoljan, radio sam naporno kako bih se vratio u formu i sada sam srećan. Imamo mnogo dobrih napadača, kao što su Suarez i Nejmar, koji donose mnogo više od golova. Želim još dugo da igram u Barseloni", rekao je Mesi za klupski sajt.
Pročitajte još:POMERIO GRANICU! Novak srušio rekord Nadala!Fudbaleri „Dorćola“ osvojili Evropu!
Španski mediji spekulisali su da bi Mesi mogao da ode iz Barselone i da su Pari Sen Žermen i Čelsi spremili 250 miliona evra za transfer. Mesi je celu karijeru proveo u Barseloni, u svim takmičenjima odigrao je 469 utakmica i postigao 399 golova. Sa Kataloncima je osvojio je šest titula u Primeri, tri Lige šampiona, dva Kupa kralja, šest Superkupova Španije, dva UEFA Superkupa i dva Svetska klupska prvenstva. Izvor: N1

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA