Најновије

Меси: Остајем у Барси овде сам срећан

БАРСЕЛОНА- Најбољи фудбалер Барселоне Лионел Меси изјавио је данас да је решио несугласице са клубом и да нема намеру да одлази из Каталоније.
Лео Меси (Фото: Википедија)

Лео Меси (Фото: Википедија)

Аргентинац је пре неколико месеци имао сукоб са тренером Луисом Енрикеом јер није хтео да игра бочног нападача, али и са руководством након што је јавно критиковао политику клуба. "Доста утакмица сам пропустио због повреде и хтео бих прошлу годину да архивирам јер није била успешна, како за Барселону, тако и за мене. Иако нисам био у потпуности задовољан, радио сам напорно како бих се вратио у форму и сада сам срећан. Имамо много добрих нападача, као што су Суарез и Нејмар, који доносе много више од голова. Желим још дуго да играм у Барселони", рекао је Меси за клупски сајт.
Прочитајте још:ПОМЕРИО ГРАНИЦУ! Новак срушио рекорд Надала!Фудбалери „Дорћола“ освојили Европу!
Шпански медији спекулисали су да би Меси могао да оде из Барселоне и да су Пари Сен Жермен и Челси спремили 250 милиона евра за трансфер. Меси је целу каријеру провео у Барселони, у свим такмичењима одиграо је 469 утакмица и постигао 399 голова. Са Каталонцима је освојио је шест титула у Примери, три Лиге шампиона, два Купа краља, шест Суперкупова Шпаније, два УЕФА Суперкупа и два Светска клупска првенства. Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА