Najnovije

PAŽNJA: Bivši guverner Luganska tvrdi da Putin i Merkelova imaju tajni sporazum

KIJEV - Aleksej Danilov, bivši guverner Luganske oblasti, tvrdi da su Vladimir Putin i Angela Merkel potpisali tajni sporazum i da je zbog toga zapravo Evropska Unija saveznik Ruske Federacije, a ne Ukrajine.
Putin i Merkelova u Berlinu (Foto: JuTjub)

Putin i Merkelova u Berlinu (Foto: JuTjub)

"Nemojte da ste naivni. Najveći trgovinski partner Evropske Unije je Ruska Federacija. Najveći trgovinski partner Ruske Federacije je Evropska Unija. Sve je jasno. Obostrani interesi su jasni. Ni Putina ni Merkelovu ne zanima narod." - kaže Danilov. "Ja sam o pripremanju tog sporazuma govorio još u januaru." - kaže Danilov za najposećeniji ukrajinski portal Obozrevatel. On ovaj sporazum naziva "Molotov-Ribentrop br.2" asocirajući na sporazum "Molotov-Ribentrop" o nenapadanju Nemačke i Sovjetskog Saveza iz Drugog svetskog rata. "Pogledajte kako se Merkelova ponaša u slučaju srušenog Boinga. Šta bi bilo da se srušio avion Lufthanze!?" - pita Danilov. "Merkelova uporno tvrdi da je rat u Ukrajini unutrašnji konflikt, iako je i više nego jasno da je Rusija praktično počela rat u našoj zemlji. I taj protivavionski sistem BUK, tenkovi, minobacači... to je sve iz Rusije." - tvrdi Danilov.
Pročitajte još:Zapad gubi rat sa Rusijom po pitanju „strane agenture“
"Putin je kupio zemlje Evropske Unije i on praktično legalizuje svoje zločine. Neometano sprovodi svoje planove u Ukrajini." - objašnjava Danilov za ukrajinski Obozrevatel. Obozrevatel podseća da je engleski Independent pisao već o tajnim sporazumima Merkelove i Putina, ali da je Nemačka to demantovala javno. Danilov je inače političar koji zastupa tezu da će Ukrajina pobediti u ratu protiv Rusije i da će se rat u Ukrajini završiti raspadom Ruske Federacije, piše Obozrevatel. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

MIŠA ĐURKOVIĆ: Klan

U nedelju se održavaju lokalni izbori u nizu gradova, od kojih će možda zanimljivo biti u Ni...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA