Najnovije

Dodik i Dačić traže očuvanje mira u regionu

BANJALUKA- Predsedavajući OEBS-u i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik osudili su teroristički napad na policijsku stanicu u Zvorniku u kojem je ubijen jedan, a ranjena dva policajaca, te konstatovali da je u ovom trenutku od izuzetne važnosti očuvanje mira i sigurnosti.
Milorad Dodik (Foto: flickr)

Milorad Dodik (Foto: flickr)

Na sastanku u Banjaluci je ocenjeno da Republika Srpska godinama neguje dobru saradnju sa OEBS-om, a izraženo je očekivanje da će ta saradnja biti nastavljena i ubuduće, saopšteno je iz kabineta predsednika Republike Srpske. Navedeno je da je Dodik informisao Dačića i o ostalim aktuelnim političkim pitanjima u Republici Srpskoj i BiH. Sastanku su prisustvovali i šef misije OEBS-a u BiH DŽonatan Mur, premijerka RS Željka Cvijanović i ambasador Srbije u BiH Stanimir Vukićević.
Pročitajte još:MISTERIJA NIKOLIĆEVOG „FALKONA“: Dugme „emergency slot“ nije moglo biti slučajno uključeno!Sud odbio zahtev za ponovno suđenje: Taton nije skočio sam, nego je ubijen!
Dačić je ranije danas otvorio kancelariju OEBS-a u Drvaru. Ceremoniji su prisustvovali najviši zvaničnici BiH, kao i najviši međunarodni zvaničnici u toj zemlji. Izvor: Sputnjik

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA