Najnovije

OTKRIVAMO: Karl Bilt "odlepio" u Beogradu!!!

BEOGRAD - Karl Bilt, bivši šef diplomatije Švedske, učestvovao je juče na konferenciji "Zajednička spoljna i bezbedonosna politika EU i pristupanje Srbije" u Beogradu, a tom prilikom je pobesneo zbog jedne stvari koju je video u našem glavnom gradu.
Karl Bilt (Foto: JuTjub)

Karl Bilt (Foto: JuTjub)

Naime, Karl Bilt je jedan od ekstremnih rusofoba iz zapadne političke elite i oštar je "kritičar" Putina, a poznat je po tome što je ocenio da je "pravoslavlje najveća opasnost po svet". Inače, postavljen je pre neki dan za jednog od članova Međunarodne savetničke grupe Petra Porošenka. U ovoj grupi je on zajedno sa DŽon Mekkejnom, Mihailom Sakašvilijem i još nekolicinom ljudi poznatih po svom negativnom stavu prema Rusiji. On je prilikom svog boravka u Beogradu prenosio konstantno utiske preko svog Tviter profila, a jedna stvar ga je posebno iznervirala. Verovali ili ne - to je bilbord kompanije Gazprom, odnosno, Naftne industrije Srbije. Na ovom bilbordu su povezane dve zastave - ruska i srpska, a Karl Bilta, kao i svakog rusofoba, to je "izbacilo iz takta" i toliko iznerviralo da je odmah sve fotografisao i okačio na svoj Tviter profil. Bilt je napisao i negativan komentar uz fotografiju bilborda govoreći da ovim bilbordom "Rusija pokušava da razdvoji EU i njene prijatelje". "Rusija je aktivna na polju širenja svog uticaja na Balkanu. To je deo napora da razdvoje Evropsku Uniju i njene prijatelje." - napisao je Bilt na svom Tviter profilu. Mnogi će reći da je smešno i bolesno, ali je živa istina. Pogledajte:
Pročitajte još:Ukrajinski nacionalisti se iživljavaju nad starcima s georgijevskim lentama (VIDEO)Podrška Moskve Srbiji u odbrani suvereniteta
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA