Najnovije

MUŠKA SVAĐA U PAROVIMA: Gastoz, ti si dvoličan čovek - rekao Toma!

Trebalo je da furaš svoju priču do kraja, ali sada zbog toga što se bliži finale, ti želiš da se promeniš i da skupljaš glasove, a vređao si žene - rekao mu je Toma.
Gastoz (Foto: Jutjub)

Gastoz (Foto: Jutjub)

Nenad Marinković Gastoz je u četvrtak veče istakao je da oseća da mu pobeda u "Parovima" nije blizu i da veruje da mu gledaoci zameraju zbog ponašanja prema ženama, te da je rešio da se promeni i da će učiti od političara Aleksandra Požgaja. - Ne osećam prvo mesto! Odlučio sam da se promenim. Shvatam da mi je ponašanje prema ženama odmoglo i da me deo publike ne voli zbog toga. Primetio sam da je Aleksandar Požgaj među favoritima, pa sam shvatio da od njega treba da učim i gledam šta da radim - pričao je Gastoz, što je zasmetalo Tomi Pantersu. - Ti si sada dvoličan! Trebalo je da furaš svoju priču do kraja, ali sada zbog toga što se bliži finale, ti želiš da se promeniš i da skupljaš glasove, a vređao si žene - rekao mu je Toma. - Tomo, radodajke... kako to komentarišeš što braniš radodajke? Takva bi voleo da te čeka kući - pričao je Gastoz. - Evo, opet vređaš devojke! Samo tri minuta ti je trebalo da pogaziš sve što si rekao - zaključio je Toma.
Pročitajte još:Mi imamo „Parove“ , Meksikanci šou „Plesom do snova“. Pardon, seksom do snova! (VIDEO)ODVRATNO! Tijana i Maca se po kazni mazale go*nima! (VIDEO)
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA