Najnovije

Kada baka doda gas: Vozila u suprotnoj traci 60 kilometara!

Jedna Nemica (78) uspela je da pređe čitavih 60 kilometara vozeći u suprotnom smeru na auto-putu na povratku iz Lođa u centralnoj Poljskoj, dok je jutros nije zaustavila poljska policija.
Ilustracija (foto: auti.hr)

Ilustracija (foto: auti.hr)

Baka koju su zaustavili poljski policajci nije umela da im objasni kako se obrela u traci za suprotni smer, a mislila je i da vozi u ispravnom smeru trakom za sporija vozila, dok je, u stvari, zauzela traku za brža. - Zaustavljena je u 6.00 sati jutros, 60 kilometara od Lođa. Rekla je policiji da je u jednom momentu postala svesna da vozi u suprotnom smeru, ali da je nastavila, računajući da će uskoro naići na izlaz na kome će moći da siđe sa auto-puta - kazao je poljskoj televiziji TVN24 Andžej Borovjak iz poljske policije. Poljski policajci bili su uviđavni i bakica je završila samo sa kaznom za saobraćajni prekršaj, a policijska kola su je ispratila na pravi pravac da nastavi put u domovinu.
Pročitajte još:OVO MORA DA SE ZNA: U Peruu pronašli „vanzemaljce“!?KOŠMAR SVAKOG PUTNIKA: Snimao kako gori motor aviona kojim leti (VIDEO)
Izvor: srbijadanas.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA