Najnovije

Marko Jevtović: I jedan i drugi žuti karton koje sam dobio su bili prestrogi

Jedan od tragičara sinoćne utakmice, koji je ovog leta stigao u Humsku iz Novog Pazara, teško je podneo crveni karton koji mu je škotski sudija Kreg Tompson pokazao u finišu prvog poluvremena. Jevtović smatra da je u obe situacije odluka škotskog arbitra bila prestroga.
Marko Jevtović (Foto:Tviter)

Marko Jevtović (Foto:Tviter)

“I jedan i drugi žuti karton koje sam dobio su bili prestrogi, po mom mišljenju. Faulovi su stvarno bili ‘nikakvi’, tu je bilo još pet, šest igrača iza mene u prvoj situaciji, a trojica u drugoj, i to na sredini terena. Ne znam šta da kažem, stvarno, mislim da je bilo prestrogo. Taj drugi karton, bukvalno sam bežao od kontakta. Ne znam kako je sudija procenio da je to za karton. Momci su se stvarno herojski borili u drugom poluvremenu, koliko god su mogli. Nažalost, primili smo gol, ali videli smo da možemo, i daćemo sve od sebe da prođemo” – rekao je Marko Jevtović. Ipak i pored činjenice da neće moći da pomogne svojoj ekipi u revanšu, Jevtović je uveren da Partizan može da nadoknadi minus iz prvog meča pred punim tribinama u Beogradu. “Gol koji smo primili – nisam video. BNio sam u tunelu, nije bilo nekog TV-a pa da vidim bolje. Čuo sam da smo primili taj pogodak iz prekida, i to posle nekog nedosuđenog igranja rukom… Teško je bilo, kada gledate, a ne možete da pomognete. Jako mi je žao što se sve desilo, ne znam ni šta bih više rekao, još mi je ‘vruće’ sve ovo. Stvarno je bio veliki hendikep igrati sa igračem manje. A opet, nekako ohrabrujuće deluje da smo i sa igračem manje napravili nekoliko šansi, prilike smo imali i u prvom poluvremenu, pa mislim da imamo šansu da prođemo dalje. Videli smo od koga preti najveća opasnost i nadam se da ćemo uz pun stadion pobediti u revanšu” – dodao je Jevtović na kraju.
Pročitajte još:SA IGRAČEM MANJE: Partizan se sa minimalnim porazom vraća iz Belorusije (VIDEO)Evo zašto RTS ne prenosi utakmicu u kojoj se Partizan bori za Ligu šampiona
Izvor: Utakmica.rs  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA