Најновије

Марко Јевтовић: И један и други жути картон које сам добио су били престроги

Један од трагичара синоћне утакмице, који је овог лета стигао у Хумску из Новог Пазара, тешко је поднео црвени картон који му је шкотски судија Крег Томпсон показао у финишу првог полувремена. Јевтовић сматра да је у обе ситуације одлука шкотског арбитра била престрога.
Марко Јевтовић (Фото:Твитер)

Марко Јевтовић (Фото:Твитер)

“И један и други жути картон које сам добио су били престроги, по мом мишљењу. Фаулови су стварно били ‘никакви’, ту је било још пет, шест играча иза мене у првој ситуацији, а тројица у другој, и то на средини терена. Не знам шта да кажем, стварно, мислим да је било престрого. Тај други картон, буквално сам бежао од контакта. Не знам како је судија проценио да је то за картон. Момци су се стварно херојски борили у другом полувремену, колико год су могли. Нажалост, примили смо гол, али видели смо да можемо, и даћемо све од себе да прођемо” – рекао је Марко Јевтовић. Ипак и поред чињенице да неће моћи да помогне својој екипи у реваншу, Јевтовић је уверен да Партизан може да надокнади минус из првог меча пред пуним трибинама у Београду. “Гол који смо примили – нисам видео. БНио сам у тунелу, није било неког ТВ-а па да видим боље. Чуо сам да смо примили тај погодак из прекида, и то после неког недосуђеног играња руком… Тешко је било, када гледате, а не можете да помогнете. Јако ми је жао што се све десило, не знам ни шта бих више рекао, још ми је ‘вруће’ све ово. Стварно је био велики хендикеп играти са играчем мање. А опет, некако охрабрујуће делује да смо и са играчем мање направили неколико шанси, прилике смо имали и у првом полувремену, па мислим да имамо шансу да прођемо даље. Видели смо од кога прети највећа опасност и надам се да ћемо уз пун стадион победити у реваншу” – додао је Јевтовић на крају.
Прочитајте још:СА ИГРАЧЕМ МАЊЕ: Партизан се са минималним поразом враћа из Белорусије (ВИДЕО)Ево зашто РТС не преноси утакмицу у којој се Партизан бори за Лигу шампиона
Извор: Утакмица.рс  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА