Najnovije

PREMA ZEMLJI JURI ASTERODI SMRTI: Na priče o smaku sveta reagovala NASA!

Bespućima internet stvarnosti proširila se priča da ogromni asteroid ide prema Zemlji i da će izazvati totalno uništenje. Teorija je uzela toliko maha da je čak i NASA osetila potrebu da reaguje.
Ilustracija (Foto: eleport2001.ru)

Ilustracija (Foto: eleport2001.ru)

Iz centra američke svemirske agencije naveli su da je to potpuno pogrešna informacija i da Zemljani ne bi trebalo da strahuju. Teoretičari zavere su otišli toliko daleko da su naveli da će se udar dogoditi između 15. i 28. septembra i negde kod Portorika. I ne samo to, naveli su da vlasti SAD u tajnosti rade plan šta učiniti po pitanju ove katastrofe. Međutim, u NASA su rekli da ne postoje nikakvi izgledi da će nešto u tom periodu da pogodi Zemlju. - Ne postoji nikakav naučni dokaz da će asteroid ili bilo kakav svemirski objekt da pogodi zemlju - rekao je Pol Čodas iz NASA. - Da stvarno postoji toliki asteroid koji može da uništi Zemlju, verovatno bismo ga do sada i mi videli. Čodas je dodao da te priče o smaku sveta sluša gotovo svakodnevno.
Pročitajte još:UKRAJINKE: Evo zašto za njih kažu da su seksi! (VIDEO)Evo šta se desi kad tri Muslimana izaberu pogrešnog Rusa za tuču! (VIDEO)
Izvor: Jutarnji list

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA