Najnovije

Tadić: Samo ja mogu da povedem borbu, a ne "Vučićeva omiljena opozicija"

BEOGRAD - Boris Tadić, lider Socijaldemokratske stranke, kaže za list "Blic" da je njegova stranka jedina koja može biti stožer opozicije, ističući da o tome vodi pregovore sa raznim strankama i organizacijama, ali i da su neki koalicioni sporazumi već potpisani.
Boris Tadić - želi da se vrati na velika vrata (Foto: JuTjub)

Boris Tadić - želi da se vrati na velika vrata (Foto: JuTjub)

To okupljanje ne podrazumeva kvazi-opozicione stranke i Vučićevu omiljenu opoziciju,  izričit je Tadić. Mi smo već u pregovorima sa strankama i pokretima usmerenim na formiranje snažne alternative vlasti, a sa nekima smo već potpisali koalicione sporazume, dodao je on. SDS je odbila ulazak i u Vučićevu i u Pajtićevu vladi i time pružila najjači dokaz svog istinskog opozicionog opredeljenja, za razliku od drugih koji su opozicija samo u medijima, poručio je Tadić u svojoj izjavi za list "Blic".
Pročitajte još:Pajtić pravi novi DOSĐukanović: Zorana Mihajlović je prva violina zapada i razapinje u medijima Vučićeve ljude!
Na Vučićevu najavu da su mogući izbori na svim nivoima, većina političara je izrazilo svoj stav, a Tadić očigledno vidi sebe kao predvodnika opozicije aktuelnoj vlasti. Tadić ima čvrstu saradnju sa Nenadom Čankom, odnosno, partijom LSV, kao i sa pokretom "Zeleni Srbije". Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA